HV Maarakennus on nyt HVM Infra

Asset 2

20.3.2024

HV Maarakennus Oy, jo 1960-luvulla toimintansa aloittanut maanrakennusalan yritys uudistaa brändiään vastaamaan nykyistä laajempaa palvelutarjontaansa ja strategista visiotaan. Yhtiö tunnetaan jatkossa nimellä HVM Infra. Nimenmuutos on osa yhtiön laajempaa uudistus prosessia, jonka tavoitteena on vahvistaa mielikuvaa monipuolisena infrastruktuuriprojektien toteuttajana.

 

Uudistuksen myötä HVM Infra keskittyy entistä vahvemmin infrarakentamisen kokonaisurakoitiin, innovatiivisiin ratkaisuihin ja asiakaslähtöiseen palveluun. Kokenut henkilöstö ja sertifioidut työtavat varmistavat, että urakat hoidetaan tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Vuosien varrella yhtiö on kasvanut Hannu Postin perustamasta maansiirtoliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen edelläkävijäksi, tarjoten kattavan valikoiman palveluita maanrakennuksesta, väylärakentamiseen, kierrätyspalveluihin, paalutuksiin ja energiakenttien porauksiin.

”Nimenmuutos on luonnollinen askel yrityksemme kehityksessä. Haluamme, että nimi heijastaa paremmin sitä, mitä nykyään olemme: kattavan palveluvalikoiman tarjoaja, joka pystyy vastaamaan vaativiinkin hankkeisiin”, toteaa toimitusjohtaja Veli-Pekka Posti. ”HVM Infra kuvaa tänä päivänä paremmin sitoutumistamme laadukkaaseen ja kestävään rakentamiseen.”

Tämä nimenmuutos ei vaikuta olemassa oleviin sopimuksiin tai yhteistyökumppanuuksiin. HVM Infra sitoutuu jatkamaan laadukasta työtään ja ylläpitämään vahvoja asiakassuhteita, jotka ovat olleet yrityksen menestyksen kulmakiviä vuosien ajan.

Lisätietoja muutoksesta ja HVM Infran tarjoamista palveluista löytyy yhtiön verkkosivulta.

Lisätietojen antaja:

Veli-Pekka Posti
Toimitusjohtaja
+358 40 546 6076
veli-pekka.posti@hvm.fi

Lisätietoja yrityksestä

HVM Infra Oy on Simolaislähtöinen 1960-luvulla perustettu Infra-alan yritys, jonka päätoimipaikka on Kemissä. Yritys työllistää 50 rakentamisen ammattilaista ja liikevaihto oli vuonna 2022 noin 20 miljoonaa euroa.