Porausliiketoiminta käynnistyi

Asset 2

2.9.2022

HV-Maarakennus Oy on laajentanut toimintaansa nyt myös maalämpö- ja vesikaivojen, porauksiin sekä porapaalutus ja ankkurointitöihin! Aloitimme elokuussa 2022 maalämpö- ja vesikaivojen porauksen nykyaikaisella kalustolla.

Maalämpökaivojen porausyksikkönä toimii kuorma-auto, jonka päällä on poravaunu ja kompressori. Tällä yhdistelmällä pääsemme helposti ahtaisiin kohteisiin. Porauksen jälkeen asennamme kollektoriputket ja maalämpönesteet kaivoihin valmiiksi.

Toteutamme tarvittaessa myös vaakaputkitukset ja läpiviennit rakennuksiin asiakkaan toivomusten mukaan. Porauksesta syntyvän jätteen siirrämme asiakkaan näin halutessa asianmukaiselle läjityspaikalle.

Suurkohteisiin satsataan

Järeällä 30 tonnin kaivukoneeseen asennetulla kiinteällä poramastolla teemme laajat useiden kaivojen maalämpökentät tehokkaasti.

Tällä kalustolla teemme myös porapaalut 323 mm putkikokoon asti sekä väliaikaiset ja pysyvät ankkuroinnit. Metallimiehemme hitsaavat niihin liittyvät teräspalkit ankkurikoteloineen. Rosoisilla kalliovyöhykkeillä teemme tarvittaessa myös kallioinjektoinnit.

Työmaiden nopea ja laadukas läpivienti on yrityksemme tavaramerkki

Laatuajattelumme mukaan meille on tärkeitä asioita ovat:
– Aikatauluissa pysyminen ja avoin tiedottaminen tilaajille
– Nykyaikainen, huollettu ja juuri oikea kalusto oikeaan työhön
– Koulutettu ja osaava henkilökunta
– Toimintakäsikirjan mukainen toiminta

Turvallisuus ja paperihommat kunnossa

Työturvallisuus on meille tärkeää! Jokainen työntekijä on perehdytetty omaan työtehtäväänsä ja jokaiseen työkohteeseen. Suojavarusteet ovat aina kunnossa. Koneet tarkastetaan ja tarkastus dokumentoidaan aina ennen koneen käyttöönottoa ja huolloista sekä korjauksista huolehditaan ajoissa. Työmaiden dokumentointi on selkeää ja toimitetaan viipymättä tilaajalle. Tilaajalle toimitetaan työ- ja laatusuunnitelma sekä työturvallisuussuunnitelma työmaan alussa.

Maalämpö-, poraus- ja ankkurointiasioissa teitä auttaa:

Mikko Räinä
p. +358 (0)40 357 80 29
mikko.raina@hvm.fi